Werkwijze Kokosystems B.V.

EIGEN PRODUCTIE

Kokosystems b.v. is de leverancier én producent van alle Kokowall, Noise Reducer en Bamboowall tuin- en geluidsschermen.
Alle materialen worden door vakmensen geproduceerd in onze eigen fabriek in Poeldijk.
Hierdoor zijn de mogelijkheden op maatwerk panelen en/of palen zeer uitgebreid en kunnen we tevens de levertijden zeer beperkt houden. 
Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!


LEVERINGEN AAN HUIS

Al onze tuin- en geluidsschermen worden installatie klaar aan huis geleverd. Wij brengen u van tevoren op de hoogte van de leveringsdatum. 
De vergoeding voor transport is afhankelijk van product en volume. 
Bij onze geluidsschermen geldt een transportprijs op aanvraag. Dit zijn zwaardere panelen welke plat op een pallet vervoerd moeten worden. 
Deze transportkosten geven wij uiteraard van tevoren aan, wanneer u bij ons een geheel vrijblijvende offerte aanvraagt via ons invulformulier.
 
Afhaling (kosteloos) vanaf onze assemblagehal in Poeldijk is tevens mogelijk.

 

LEVERTERMIJN

Standaard tuinschermen: ca. 3 – 4 weken. 
Klantspecifieke tuinschermen:  4 weken. 
Geluidsschermen: ca. 5 á 6 weken 
Grote projecten: levertijd in overleg

 

PLAATSING VAN DE TUINSCHERMEN
In principe plaatsen wij geen tuin- of zichtschermen. Doordat wij door heel Nederland leveren is het namelijk zonde van de reiskosten, zeker bij de kleinere projecten. 
Wij kunnen u doorverwijzen naar een hoveniersbedrijf in uw buurt, welke regelmatig onze schermen plaatst of de schermen worden eenvoudig door uw lokale tuinman geplaatst.
Mocht u onder ‘Dealers‘ niets vinden, neemt u dan gerust contact met ons op via ons invulformulier of via Tel: 0174-244838. 
De schermen zijn overigens ook vrij eenvoudig zelf te plaatsen. 
Een plaatsingshandleiding voor de Kokowall tuinschermen kunt u hier downloaden. 
Een plaatsingshandleiding voor de KokoHusk tuinschermen kunt u hier downloaden.

 

PLAATSING VAN DE GELUIDSSCHERMEN
De plaatsing & installatie van de geluidsschermen kunnen wij wel voor u verzorgen. Bij een offerte geven wij de prijs voor de plaatsing (incl. levering beton) apart aan, zodat u een duidelijk beeld heeft en er eventueel voor kunt kiezen om dit zelf te doen, dan wel uit te besteden.
Een plaatsingshandleiding voor de Kokowall geluidsschermen kunt u hier downloaden.

VRAAG HIER UW OFFERTE AAN

 

PROJECTADVIES & SHOWROOMS
U kunt uw project persoonlijk met ons komen bespreken bij ons bedrijf in Poeldijk. Wij geven u graag vrijblijvend advies gebaseerd op onze jarenlange ervaring. Ter plekke kunt u ook proefopstellingen van al onze panelen bekijken in onze uitgebreide showroom.
Voor een uitgebreid overzicht van onze showrooms kunt u onze showroompagina bekijken.  
Wanneer het om een geluidsscherm gaat en u wilt dat wij ter plekke langskomen om de situatie te bekijken, behoort dit tevens tot de mogelijkheden. U wilt uiteraard eerst weten of een geluidsscherm in uw situatie voldoende zal werken. In dit geval maken wij altijd eerst een geheel vrijblijvende offerte op basis van de lengte en indicatieve hoogte, waarna wij bij verdere interesse graag vrijblijvend bij u langskomen om uw situatie te bekijken en u een deskundig advies te geven.

MAIL ONS VOOR EEN AFSPRAAK

 

BETALINGSVOORWAARDEN
U hoeft bij ons pas te betalen na de levering van de producten. Deze betaling kunt u gemakkelijk thuis per bankoverschrijving regelen. Onze betalingstermijn is 8 dagen na factuurdatum. 
De factuur ontvangt u, na de levering van de bestelling, separaat per e-mail.
Bij grotere geluidsschermprojecten of projecten waarbij wij klantspecifieke materialen voor moeten bestellen kan het zijn dat wij vooraf een termijnbetaling per bankoverschrijving verwachten. Informeer bij ons naar de voorwaarden.
Bij ophaling in Poeldijk kunt u ook pinnen. 

Kokosystems b.v.
Saturnus 11
2685 LX  Poeldijk
+31 174-244838
info@kokosystems.nl


Neem contact op voor meer informatie