Bamboe Schutting

De bamboe schutting geeft iedere tuin een tropisch karakter. De prachtige combinatie van bamboestokken met verzinkt staal geeft uw tuin een tropische & bijzondere uitstraling. Bamboe schutting panelen bestaan uit een frame van verzinkt stalen profielen welke is opgevuld met een rij bamboestokken. De bamboestokken zijn enigszins in het verband geplaatst waardoor de bamboe schutting nagenoeg ‘zicht-dicht’ is. Dit betekent dat u niet alleen geniet van het heerlijke tropische karakter van uw tuin, maar dankzij de bamboe schuttingen geniet u ook nog eens van uw privacy!

Geheel vrijblijvende en gespecificeerde aanbieding met prijzen en afmetingen.

Bamboe schutting gallery

Snel zelf uw globale richtprijs berekenen aan de hand van de door u opgegeven lengte, hoogte en type tuinscherm.

Waarom bamboe schutting?

Bamboe is een zeer sterk en duurzaam materiaal en is daardoor ideaal voor toepassingen in de buitenruimte. De bamboe schutting panelen kunnen daarnaast ook fraai gecombineerd worden met andere type schuttingen uit ons assortiment. Bamboe is daarnaast een zeer snel groeiende plantsoort en nadat de bamboestokken zonder wortel geoogst worden, groeit deze heel snel weer aan. De toegepaste bamboe is daarmee een hernieuwbare grondstof. Tevens hebben de bamboestokken dezelfde eigenschappen als tropisch hardhout en zullen daarom niet verteren. De schermen hebben zodoende een zeer lange levensduur. Meer informatie over de bamboe schuttingen leest u hieronder en vindt u terug in onze brochure.

Bamboe schutting kopen bij Kokosystems.nl

Bent u op zoek naar een schutting van bamboe? Dan bent u bij Kokosystems.nl aan het juiste adres! Onze producten worden installatie klaar aan huis geleverd en u betaalt pas na de levering van onze producten. Heeft u nog vragen omtrent onze bamboe schuttingen of andere tuinschermen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van professionals staat altijd klaar om u te voorzien van professioneel advies.

Veelgestelde vragen over Bamboe schutting

1Hoe lang gaat een bamboe schutting mee?
Een bamboe schutting gaat > 20 jaar mee, de bamboestokken zullen in de loop der tijd echter wel gaan vergrijzen en verticaal splijten.
2Wat kost een bamboe schutting?
Voor de prijzen van de bamboe schermen kunt u onze prijslijst raadplegen.
3Hoe plaats je een bamboe schutting?
Voor de plaatsingsinstructie van het scherm kunt u onze installatiehandleiding raadplegen.
4Hoe zet je een bamboe schutting vast?
Voor de plaatsingsinstructie van het scherm kunt u onze installatiehandleiding raadplegen.