Kokos schutting

De kokos schutting heeft een natuurlijke & bijzondere uitstraling. Doordat de buitenzijde is afgewerkt met natuurlijke en duurzame kokosvezels, is het kokosscherm uitstekend begroeibaar. Naast een warm en fraai uiterlijk bieden de kokosvezels namelijk de ideale aanhechting voor diverse soorten klimplanten. Binnen enkele jaren zijn de kokosschermen volledig begroeid. Het Kokowall systeem is een Nederlandse uitvinding en wordt volledig in Nederland geproduceerd. Meer informatie over het kokos tuinscherm leest u hieronder en vindt u terug in onze brochure.

Geheel vrijblijvende en gespecificeerde aanbieding met prijzen en afmetingen.

Kokos schutting Gallery

Snel zelf uw globale richtprijs berekenen aan de hand van de door u opgegeven lengte, hoogte en type tuinscherm.

Waarom een Kokos tuinscherm?

Zoals we al eerder hebben aangegeven is een kokos tuinscherm ideaal om er klimplanten tegen te laten groeien. Doordat de kokos schutting een grove structuur heeft, hebben planten de ruimte om er te groeien. Daarnaast zorgt een kokos schutting voor volledige privacy en geeft het uw tuin een natuurlijke look.

Kokos schutting kopen bij Kokosystems.nl

Bent u op zoek naar kokosschermen? Dan bent u bij Kokosystems.nl aan het juiste adres. Alle producten worden installatie klaar aan huis geleverd en u betaalt pas na de levering van de producten! Heeft u vragen omtrent de kokos schutting of andere tuinschermen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van professionals staat altijd klaar om u te voorzien van advies.

Veelgestelde vragen over Kokos schutting

1Hoe lang gaat een kokos schutting mee?
De levensduur van het Kokowall scherm is 25 jaar mits het scherm volledig is begroeid.
2Hoe moet je een schutting plaatsen?
Voor de plaatsing instructie van het scherm kunt u onze installatiehandleiding raadplegen.
3Welke schutting gaat het langst mee?
De levensduur van het Kokowall scherm is >25 jaar mits het scherm volledig is begroeid.