Privacyscherm met kokosvezel

De privacyscherm met kokosvezel is, zoals de naam al zegt, speciaal gemaakt voor uw privacy. In vergelijking met de Kokowall tuinschermen, zijn de privacyschermen van een dikker U-profiel gemaakt. Hierdoor worden deze robuustere schermen breder en hoger dan 200 cm gemaakt. Dit betekent dat de privacyschermen ideaal zijn voor uw tuin. Naast het feit dat een privacyscherm ontzettend functioneel is voor uw tuin, zorgt een privacyscherm er ook voor dat uw tuin een warm en fraai uiterlijk krijgt. De kokosvezels bieden de ideale aanhechting voor diverse soorten klimplanten. Binnen enkele jaren is de tuinafscheiding van kokosvezel volledig begroeid! Voor suggesties en de verschillende beplantingsmogelijkheden, kunt u onze klimplantenlijst, bij “Downloads” rechts onderaan de pagina, raadplegen. Meer informatie over de Privacyschermen leest u hieronder en vindt u terug in onze brochure.

Geheel vrijblijvende en gespecificeerde aanbieding met prijzen en afmetingen.

Privacyscherm met kokosvezel

Waarom een privacyscherm plaatsen?

Een privacyscherm kent meerdere voordelen. Om te beginnen creëert u natuurlijk meer privacy. Dit betekent dat u minder inkijk van de buren of voorbijgangers hebt, waardoor u zorgeloos en in alle rust geniet van uw tuin. Naast uw privacy zorgt een privacyscherm ook voor meer veiligheid. Het houdt namelijk wind en stof tegen, maar zorgt ook voor extra schaduw voor planten. Genoeg redenen dus om een privacyscherm te gebruiken!

Uw privacyscherm installatieklaar

Één van onze belangrijkste voordelen is het feit dat wij uw producten installatie klaar aan huis leveren! Wij brengen u uiteraard van tevoren op de hoogte van de leveringsdatum. De vergoeding voor transport is afhankelijk van product en volume. U heeft ook de mogelijkheid om uw producten kosteloos af te halen vanaf onze assemblagehal in Poeldijk!

Privacyscherm plaatsen

De privacyschermen zijn heel eenvoudig te plaatsen, mits u een beetje handig bent. U kunt hier een handleiding downloaden, waar we het stapsgewijs uitleggen. Denkt u dat u het plaatsen van een privacyscherm niet zelf kunt? Dan kunnen wij u doorverwijzen naar een hoveniersbedrijf in uw buurt. Neem daarom eens een kijkje op onze dealers pagina. Staat er geen hoveniersbedrijf tussen in uw buurt? Vul dan dan contactformulier in of bel naar 0174-244838.

Privacyscherm voor uw tuin kopen bij Kokosystems!

Bent u op zoek naar een privacyscherm voor uw tuin? Dan bent u bij Kokosystems aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat al uw producten installatie klaar aan huis geleverd worden en u betaalt u pas na de levering! Heeft u nog vragen omtrent onze privacyschermen of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van professionals staat altijd voor u klaar om u te voorzien van advies!

Veelgestelde vragen over Privacyscherm

1Hoe hoog mag een privacyscherm zijn?
De hoogte van een privacyscherm mag max. 2 meter achter de voorgevelrooilijn zijn.
2Hoeveel cm van erfgrens schutting?
Het scherm mag exact op de erfgrens worden gezet.